С личен пример се отсрамиха и от Варна

След кампания във Варна да съхраним Историята и паметниците си днес Паметник на българо-съветската дружба бе почистен и прилежащите площи около него !

Група ентусиасти днес се отзоваха на призивът на Светлозар Минов и сдружение „Под лупа“!

Речено и сторено, но личният пример остава диря в съзнанието на подрастващите, оставя диря и във всички, които са чули и видели и на това се казва личен пример !

Варненската група публикува своят малък подвиг в страницата „Да променим съдбата си“. Публикуваме и целият текст без редакторска намеса

Паметник- История- Традиция – Култура!

Толкова ли е трудно, да си човек?

Защо да не опазим традициите и символите, на отминалите дни, които да опазим за децата си?

Защо да не почистим, едно емблематично място за Варна? Защо да не отдадем заслуженото, на тези съградили нещо преди нас? Все въпроси с едно решение!
Отдели малко време и се замисли!

Историята ни и тези, които са я изковали, заслужават да ги почетем!
Водени от всичко това, граждани на гр. Варна, се включиха в националната кампания , по почистване на военни паметници и гробове. Лесно е ако имаш сърце за България!
Лесно е ако си човек!

Благодарим ВИ варненци, че сте с големи български сърца.

Ние от Булпресс и „Медия Мост“ приветстваме такива инициативи и обещаваме, че винаги ще отразяваме такива дела, защото сега България има нужда повече от всякога да покаже на дела, а не на думи родолюбието си и своята принадлежност към нашата история, която трябва да бъде пазена и предавана за да съхраним наследството и да го предадем в достоен вид !
Нашият екип изказва големи благодарности на всички Вас !