Bulpress TV

С личен пример се отсрамиха и от Варна

Your video will begin in 0

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено by Bulpress България
2,158 Прегледи

Описание

След кампания във Варна да съхраним Историята и паметниците си днес

Паметник на българо-съветската дружба бе почистен и прилежащите площи около него ! Група ентусиасти днес се отзоваха на призивът на Светлозар Минов и сдружение „Под лупа“!

Речено и сторено, но личният пример остава диря в съзнанието на подрастващите, оставя диря и във всички, които са чули и видели и на това се казва личен пример!

Варненската група публикува своят малък подвиг в страницата „Да променим съдбата си“. Публикуваме и целият текст без редакторска намеса:

Паметник- История- Традиция - Култура!

Толкова ли е трудно, да си човек? Защо да не опазим традициите и символите, на отминалите дни, които да опазим за децата си? Защо да не почистим, едно емблематично място за Варна?

Защо да не отдадем заслуженото, на тези съградили нещо преди нас? Все въпроси с едно решение! Отдели малко време и се замисли! Историята ни и тези, които са я изковали, заслужават да ги почетем!

Водени от всичко това, граждани на гр. Варна, се включиха в националната кампания , по почистване на военни паметници и гробове. Лесно е ако имаш сърце за България! Лесно е ако си човек! Благодарим ВИ варненци, че сте с големи български сърца.

Ние от Булпресс и „Медия Мост“ приветстваме такива инициативи и обещаваме, че винаги ще отразяваме такива дела, защото сега България има нужда повече от всякога да покаже на дела, а не на думи родолюбието си и своята принадлежност към нашата история, която трябва да бъде пазена и предавана за да съхраним наследството и да го предадем в достоен вид ! Нашият екип изказва големи благодарности на всички Вас !

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS