Bulpress TV

На 08.05.2017г. във Варна да съхраним историята и паметниците си!

Your video will begin in 0

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено by Bulpress България
1,188 Прегледи

Описание

Вижте каква инициатива стартира в град Варна ! Страницата ”Да променим съдбата си” във Фейсбук публикува следния апел към всички Варненци:

Варненци винаги са били първи! Варненци винаги са били родолюбци, човечни и умни!

Да почетем паметта на хората, които дадоха живота си, за да има обединена Европа! Да почистим едно емблематично място, за жителите и гостите на гр. Варна, в навечерието на "Деня на Европа!" Нека да покажем, че можем да сме по-добри, че можем да сме достойни граждани на Света! Една инициатива на Сдружение "Под лупа"; " Да променим съдбата си"; интелектуалци и граждани на Варна!

Млади, енергични и винаги готови да помогнат! Хората от Сдружение "Под лупа", ще се включат в националната кампания, за опазване и почистване на паметниците в България! Включете се и ВИЕ!
Да покажем, че Варна е град на културата и традициите. Да последваме примера на другите български градове!
Телефон за контакт 0893/ 783-215

Ние от Bulpress публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Ние от Булпресс и „Медиа Мост” благодарим на всички родолюбци и патриоти, на всички, които с такива инициативи за почистване на паметници в цялата страна възпитават младото поколение в родолюбие ! Паметниците като такива идват да ни напомнят за определен човек или събитие и те са там за да подържат паметта на нацията или родовата памет, но те са там да ни напомнят да не забравяме и да ги пазим, поддържаме и да предаваме споменът за тях е наш дълг към идните поколения!

Молим всички, които искът да се включат във почистването на "Паметник на българо-съветската дружба" във град Варна на 08.05.2017г. от 17:00 до 19:00 да се свържат с организаторите на събитието на телефон 0893/ 783-215 Светлозар Минов или на страниците им във Фейсбук !

Да се поклоним, да поставим цвете в нозете на загиналите за свободата на България е дълг на всеки един от нас ! След като вече в няколко града в страната групи ентусиасти и родолюбци решиха да изтрият срамът от челата и да покажем нужната почит и уважение, ние от Булпресс вече запалихме искрата, а сега Вие сте наред !

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS