Bulpress TV

Вижте цялото видео на Мария Захарова, която казва, че: „ВИЕ СТЕ ПОД НАША ПЕРСОНАЛНА ЗАЩИТА, УВЕРЯВАМ

Featured
Your video will begin in 0

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено by Bulpress Свят
526 Прегледи

Описание

Пълната версия на филмът с Мария Захарова !

Припомняме, че Борис Анзов подари на говорителя на руското външно министерство Мария Захарова кошница с цветя, аранжирани под формата на българското национално знаме, и народни носии за нея и нейната дъщеря, предаде RT

Той предаде поздрав от община Несебър за „Вас, всички жени в Русия и страните от бившия СССР за 8 март“, каза журналистът Борис Анзов. Днес България има повече от всякога нужда от защита пред заканите идващи от ориента ! Ердоган заяви заедно със свои четири министри, че ще започнат да пускат всеки месец по 15 000 мигранти към Европа !

Логично е да се притесняваме, защото пътят им минава през България и ако ние нямаме граница то нашите съседни има добре охранявани граници ! Ние от Булресс сме силно притеснени от случващото се ! И ако днес нашият президент търси помощ от Европа да доидат и да охраняват границата ни !

Дали не трябва да се вслуша и в думите на Мария Захарова: „ВИЕ СТЕ ПОД НАША ПЕРСОНАЛНА ЗАЩИТА, УВЕРЯВАМ ВИ В ТОВА“! И да поискаме помощ и от Русия ! Надяваме се думите на Захарова да не сме ги интерпретирали погрешно !

Но в крайна сметка Борис Анзов и „Медия Мост България“ и медийната група на Булпресс отдавна говорим за проблемите и дори Борис Анзов ни предостави филм за пътя на мигрантите, но уви - службите бездействат, а заплахата нараства с всеки един час!

И ако тази Европа, която съществува от десетина години няма да ни защити не е ли време да се обърнем за помощ към Русия, която от векове ни е спасявала?

Време е да се допитаме до народа, време е за спасение на Отечеството ни !

Да припомним на всички, които някога са били в казармата или в службите и ведомствата, на всеки един без значение от пол и религия, на всеки един, който живее и се труди в България в Конституцията е записано:

В чл. 59 на Основния закон на Републиката е записано: „(1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS