Bulpress TV

Интервю на Борис Анзов с легендарния Бедрос Киркоров народен артист на РФ 2016 на Български език

Featured
Your video will begin in 0

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено by Bulpress Свят
732 Прегледи

Описание

"МЕДИА МОСТ БЪЛГАРИЯ" и НПО ЩО Е МАКЕ, СЕ Е ЮНАК-БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, представят ексклузивно интервю на Борис Анзов с легендарния Бедрос Киркоров първи изпълнител на песента "Стоит над горою Алеша - в Болгарии русский солдат" заслужен и народен артист на РФСР и РФ! Уникален и Велик Българин с Главна Буква, Баща на друга Българска легенда Филип Киркоров!!!! Секи ден рекламиращи България в Русия и не само!!!

Бедрос Киркоров е Заслужен Народен Артист на РФ, един голям истински Българин патриот, певец, композитор, писател и общественик, когото имам честта лично да познавам с годините в Русия.
На 24 Февруари 2016 г. в Москва в Държавната Руска Дума се откри изложба на тема „Руско-турската освободителна война (1877 – 1878) в гравюри” В откриването участва българска правителствена делегация в състав: Извънредния и Пълномощен Посланик на Република България в Русия г-н Бойко Коцев, Красимир Велчев от партия ГЕРБ, Красимир Каракачанов от Патриотичния фронт, Петър Кънев от БСП. Изложбата, гравюри подчертава решителния руски принос в решаването на главната историческа задача, която стои пред българския народ в течение на 5 вековното османско робство, а именно възстановяване на българската държавност. Надеждата е изложбата да стане начало на серия от разговори между парламентаристите, за подобряване на Българо-Руските отношения, които бяха развалени в последните години.

Ние от НПО "Що е Маке, се е Юнак-Българи Юнаци" Разбираме света единствено като поле за културно съревнование между народите. и сме яри последователи на Гоце Делчев, българския революционер и национален герой.

От Русия Москва за "Медиа Мост България" Борис Анзов

За Вас предаде от Москва Борис Анзов - член-кореспондент на Булпресс

Етикети: Журналиста Борис Анзов, журналистът на булпрес Борис Анзов, За булпресс Борис Анзов, Кореспондент на булпресс Борис Анзов, Новини с Борис Анзов, за интервю за Борис Анзов, Вести с Борис Анзов, Новости Борис Анзов, Бедрос Киркоров, за Бедрос Киркоров, новини за Бедрос Киркоров, интервю с Бедрос Киркоров, бупресс за Бедрос Киркоров, само с Бедрос Киркоров, руски артист Бедрос Киркоров, бащата на Филип Киркоров Бедрос Киркоров, за изложбата на Бедрос Киркоров, Борис Анзов с интервю с Бедрос Киркоров, кой е Бедрос Киркоров, историят и Бедрос Киркоров, медал за Бедрос Киркоров, новости Бедрос Киркоров, вести Бедрос Киркоров, для Бедрос Киркоров, вот ета Бедрос Киркоров, Юнак-Българи Юнаци, НПО ЩО Е МАКЕ СЕ Е ЮНАК-БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, филм на Бориз Анзов, булпресс и НПО ЩО Е МАКЕ, СЕ Е ЮНАК-БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, кореспондент на БУЛПРЕСС Борис Анзов, видео, булпресс, булпресс тв, булпресс бг, video, youtube, bulpress, bulpress.tv

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS