Bulpress TV

Ексклузивно от Украйна!

Featured
Your video will begin in 0

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено by Bulpress Свят
362 Прегледи

Описание

Видеото, което няма да излъчат нашите телевизии В Украйна масово се арестуват активисти на Българската диаспора !

След обвиненията в сепаратизъм от украинските нацисти вече и украинската държава се включи в мачкането на българи! Нацистките военни формирования в Украйна, които пряко обслужват политиката на Порошенко, всявайки страх в населението и вече не се задоволяват с оскверняване на паметници, а започнаха брутални действия срещу бесарабските Българи !

Не липсват пребиване и заливане с боя, смъртни заплахи и обвиняване в сепаратизъм, което си е война срещу Българите там ! Къде е позицията на държавата ни, къде е ? Припомняме, че същите украински нацисти, които запалиха българската черга в Украйна са били не на една мисия у нас и всичко това с негласната подкрепа на страната ни! Миналата година, когато в България дойдоха рокерите от Русия - Нощните Вълци, същите тези нацисти устроиха засада в Бургас и там бяха зверски пребити старци, мъже и жени притеклите се на помощ, а патриотите са обвинени в хулиганство и средни телесни повреди !

Това не е държавна политика, това е антидържавна ! Обвиненията са пълни с абсурди и са повече от скалъпени от бургаските ченгета ! Гледа се едностранно и се защитава само и единствено позицията на украинските нацисти и техните съратници у нас ! Няма как да не отбележим, че полицията е взела медицинско свидетелство издадено десет дни след инцидента! А позицията на Българските патриоти не е взета в предвид и множество свидетелски показания, че нашите са защитавали старци също! Истината е, че същите украински нацисти заедно с „Протестната мрежа“ у нас и соросоидните плазмодии бяха и пред президентството. Те са новата партизанска вълна в България, която е въпрос на време да окърви българо-украинските отношения ! Къде е позицията на правителството? Няма такава, няма и да видите изказвания по медиите по тази тема !

Какво стана с дългът ни да защитаваме отечеството си от врагове отвън и отвътре ? Ние не говорим с езикът на омразата, но няма и да мълчим ! Както казва един от патриотите с образувано дело „ние не искаме чуждото, но сме готови да браним нашето“!

Хиляди благодарности изказани от потърпевшите бити старци в Бургас и какво от това, че Българската ченгеджииска мафия не прави разлика от заплата, аванс и соросови хонорари! А през това време в Украйна българското население е под смъртна заплаха и то е стресирано като върху него се упражнява геноцид, а правителството ни мълчи !

Може Местан да коментира сваляне на Руски самолет в Турция, а нито един политик не коментира пребиването и заливането с боя на бесарабският българин в Украйна, никой не коментира битите там, никой не коментира и убитият и запален Бесарабски Българин, никой не коментира поругаването на паметници, никой защо ?

Можем да се държим гостоприемно с цялата бежанска измет, но с наследниците на прабългарите не, защо? Време е Българите да поискат някои отговори от правителството, време е да си населим земите с Българи, а не с джихадисти освен, ако Бойко Борисов не иска да изтрие България от Европейската карта !

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS