Bulpress TV

За вълците и хората - уникално ВИДЕО, което ще Ви шокира !

Featured
Your video will begin in 0

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено by Bulpress Свят
430,190 Прегледи

Описание

За вълците и хората и кой от двата вида е по-лошият?

Според нас всички човешки същества са подложени на дресура от малки до дълбока старост !

Различните животински видове населяващи нашата планета са податливи на дресура в по-голяма или в по-малка степен от всички. Хората най се подават на дресура, но има едно животно, което не се подава на дресура и това е вълкът !

Чували сте приказката, че във цирка има много животни – лъвове, тигри, мечки и слонове, но вълци няма, няма, защото те не се подават на дресура и не, защото са прости, а напротив те са много умни и интелигентни !

През 2008 година едно момиче живее 4 години с глутница вълци в Русия !

Тя доказва, че вълците, макар и известни като едни от най-кръвожадните хищници и най-безпощадните убиици правят разлика между добро и зло !

Те помнят доброто и умеят да обичат и дори човек като му се радват, да го целуват и да го ценят като приятел, като част от глутницата, като част от тяхното семейство !

И най-големите зверове помнят доброто, казва тя !

Вижте видеото, което ще Ви озадачи, което ще промени представата Ви за тези най-страшни хищници, които живеят и по нашите земи !

Естествено тя е живяла четири години с тях и част от тяхното семейство тази връзка остава тайна, тя е забулена в мистерия, но сами виждате, че те я обичат!

Ние хората сме по-лоши от вълците, макар и понякога да сме дресирани да бъдем лоши, да бъдем зли и да бъдем учени да мразим и да убиваме, да бъдем настройвани един срещу друг, да бъдем обект на агресия помежду ни заради различията си, заради политиката на дресьорите ни, заради корпоративни интереси, заради религиозни политики, заради алчност и какво ли не, но ако го пожелаем можем да бъдем добри !

Щом най-кръвожадните зверове могат да бъдат добри, защо и ние хората да не сме добри един към друг, защо поне не опитаме?

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS