Bulpress TV

Не е истина! Катарзис на политическата педер@стия

Your video will begin in 0

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено by Bulpress България
854 Прегледи

Описание

Дето се казва за да си във властта трябва и да си с тия, и с уния само да си в парламента за да имаш министерски кресла, да си охраняван и със служебна кола !

Какво им пука на нашите политици, че ги наричали с разни епитети, че народа негодува за тяхната позиция, а важното е да не си в опозиция !

Катарзисът в нашата политика не е от вчера и за днес, а той ще продължава докато народът позволява!

Патриотични формати на някакви политически прим@ти !

Кучетата си лаят, субсидията си върви и какво им пука какво си казал ти !

Ето идва деня, в който с бюлетина в ръка ще промениш мандата на курвите в бардака, но бардака си остава пълен с курви пак, а ти ще се чувстваш пак като глупак !

Време е за промяна, друг иска революция, а това е поредната политическа полюция на някой който иска много да е пак в политическият бардак !

Там е яко разбери и затова всички искат да са там нали?

Имат имунитети, секретарки правят им минети, ама не на всички! Има и такива дето правят си фелацио, защото са се самоопределили като евроатлантици и за тях дума има, но хайде сега, че има и много скептици !

Имат си коли, охрана, партийни кабинети където влиза се пак с минети, но на кого му дреме за устната им хигиена, защото всеки там е като хиена –гледа, дебне яко, цака и иска другият да прецака !

Командировки в страната плащат им от хазната, командировки в чужбина свят да видят и тези и онези нали са в комбина !

Абе един не се отказа значи им е яко, но народа да ги мрази и какво от това, че при тях егоизмът е голям, егото да си в парламента, а народа кучета го яли докато депутатите са го еб@ли със закони за данъци и такси, със закони за който само за народа важат, а нашите депутати гледат само нещо да намажат !

Така в тази порнографска какафония всички гласуват по ноти, в тази извратена филхармония няма цигулка първа, втора, трета, няма и здрави дупета, а диригентската палка се указа кожена бухалка и щом вече си се заклел и ще си част от този НС - национален сексмаратон, защото ако се отметнеш не си вече модерен ляв или евроатлантик, не си никой, не си политик, а ставаш обикновен душевен педераст, който са го еб@ли за власт, а парите както бързо идват така и си отиват, но срамът остава, макар че народът ни бързо забравя !

Има ли катарзис на българските педерасти и при тия, и при ония Вие преценете?

Едно е важно за всички техни педерастки пируети народе помнете !

И докато народа ни забравя кой, кога, в каква любов се е клел и кога сам на себе си е изневерил ще ги наричаме душевни педерасти, но да ни прощават нормалните такива, че всеки сам решава дали да пази точката кафява или да я раздава !

Това е нашият парламент за беда, че повече прилича на бардак отколкото на място, в което се коват закони, а за народа яко садо-мазо и докато те се чукат за пари, а нас безплатно ни еб@т, но за сметка на това никой не им търси сметка и затова !

Време е за мажоритарна избирателна система, че в нов бардак със стари курви до кога, но нека се влеят и селските чеда, че по селата много педер@си няма белким ги облагородят, ако ли не хак да им и тях да ги еб@т !

Това не е новина нито истинска, нито фалшива, това е порнографски разказ без имена, но пък има видео при това ! 

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS