Bulpress TV

Колко терористи има в България?

Your video will begin in 0

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено by Bulpress Свят
1,915 Прегледи

Описание

Чрез групите преминаващи през границата ни идват и терористи !

Те изглеждат като нас, хранят се като нас, дишат като нас, но не мислят като нас ! Заедно с групите, които бягат от война има и такива, които носят войната със себе си, носят я в душите си, защото хуманите закони не важат за тях, а те живеят по законите на шериата !

Крайно радикални елементи навлизат в България, всеки ден над 1000 човека влизат нелегално у нас, а колко ли са крайните радикални елементи сред тях ? Дори да допуснем най-малкият процент 0,1% да бъдат значи всеки ден у нас влизат поне по 10 терориста от „Ислямска държава“ готови да се впият в обществото ни като спящи клетки, които в един момент ще се активират ! Колко са терористите в страната ни ? Службите неглижират този проблем !

Политиците виждат само едната страна на проблема - колко пари ще откраднат от Европейският съюз за изхранване и обличане, за настаняване на тези мигранти у нас ! Но колко са в действителност тези, които имат цел, мисия и план за да бъдат тук? Да се върнем на предполагаемите цифри, ако всеки ден влизат в страната ни по 10 кръвожадни терористи, за последните няколко години броят им трябва да бъде огромен !

Всички знаем, че войниците ни в армията не могат да си обуят кубинките камо ли да имат адекватни действия в случай на терористичен акт ! Знаем и че такива като този в това видео са минали през специални лагери за обучение и са натрупали практически умения като ежедневно са избивали хора без да им мигне окото ! Колко е подготвена нашата полиция ?

Колко са подготвени ДАНС и ГДБОП, има ли подготвени хора в страната ни изобщо ? Защото със сигурност има терористи в страната ни !

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS