Bulpress TV

ПОБОЯТ НАД ВЪЗРАСТНИ СЕ ПООЩРЯВА ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА И ПРОКУРАТУРАТА!

Featured
Your video will begin in 0

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено by Bulpress България
544 Прегледи

Описание

СОРОСОИДНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НАРЕЖДАТ НА ПРОКУРАТУРАТА КОГО И КАК ДА ОСЪДЯТ!
СПОДЕЛИ И ПОДКРЕПИ С РЕАЛНИ ДЕЛА!
По жалба на БХК и Платена мрежа завеждат дело срещу нашите членове - една възрастна жена, момиче, трима старци и четирима мъже - уж, че са набили група от тридесетина украински наемници-поклонници на днешният престъпен фашистки режим в Киев, от организацията Балканский сич (тоест Балканска губерния) и подкрепящите ги десетина платени протестъри, ръководени от Иво Дошев и Лилавата перука.
Изнесохме още миналата година тонове доказателства - ще си затворят ли очите за тях държавните органи, като по този начин осъдят достойни и защитаващи България хора, в момент, в който опасността от нахлуването на милиони радикализирани, нелегални имигранти все повече чука на границата ни!!!
НАБЛИЖАВА ВРЕМЕТО. В КОЕТО ВСИЧКИ ЗАЕДНО И ОБЕДИНЕНО ДА БЪДЕМ НА БАРИКАДИТЕ!
Възможно е малкото камъче, което да обърне системата, да се намира в Бургас!
Нужна ни е подкрепата на всеки български гражданин, защото не разполагаме като БХК и Платена мрежа с милионите на Сорос," Отворено общество" и фондацията "Америка за България".
Днес още няколко момчета получават призовки, за да им се предяви обвинение след поредните дирижирани жалби от страна на двете антибългарски организации, финансирани от чужди държави и служби.
Нужно е да осигурим средства и обезпечим качествена адвокатска защита на всички нива, на разследването и на съдебните заседания, за да защитим и спасим достойните българи. които защитиха честта на България пред подлите украински наемници и техните местни подлоги, живеещи спокойно в страната ни.
Ще ви държим в течение за случващата се мръсна и подла провокация!
Oще информация по случая: https://www.bnoshipka.org/index.php…
Воински съюз" Васил Левски"
БНО "Шипка"
контакти: 0889595222 / 0882000977
www.bnoshipka.org

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS